https://www.douffetheuts.nl/update-in-verband-met-het-corona-virus/n175c0
 
UPDATE IN VERBAND MET HET CORONA VIRUS
16 maart 2020
Douffet & Heuts
In verband met de uitbraak van het Corona virus heeft ook de Rechtspraak besloten met ingang van morgen (dinsdag 17 maart) de rechtbanken, gerechtshoven en bijzondere colleges te sluiten. Voor ons kantoor geldt dat ook wij onze maatregelen aanscherpen. In deze update leest u hoe.
UPDATE IN VERBAND MET HET CORONA VIRUS

UPDATE IN VERBAND MET HET CORONA VIRUS

In verband met de uitbraak van het Corona virus heeft ook de Rechtspraak besloten met ingang van morgen (dinsdag 17 maart) de rechtbanken, gerechtshoven en bijzondere colleges te sluiten. Enkel urgente zaken zullen doorgang vinden. Dit betekent dat de meeste zittingen zullen worden aangehouden en er een nieuwe datum zal worden gepland, zodra de werkzaamheden weer worden aangevangen. Wanneer dit zal zijn, is thans nog niet bekend.

Voor ons kantoor geldt verder dat ook wij onze maatregelen aanscherpen.

Zo zullen met ingang van heden ook nieuwe zaken zoveel mogelijk (voorlopig) telefonisch in behandeling worden genomen. Fysieke afspraken zullen enkel nog bij zeer hoge uitzondering plaatsvinden. Reeds geplande afspraken zullen – waar mogelijk – worden omgezet naar een telefonische afspraak, danwel worden verplaatst naar een latere datum.

Indien er een afspraak danwel zitting staat gepland in uw zaak en het vorenstaande voor u relevant is, zullen wij u vanzelf berichten.

Voor het overige blijven wij gedurende de reguliere openingstijden (ma-vrij, 09:00 - 17:00 uur) telefonisch voor u bereikbaar. Mocht u vragen hebben over het voorgaande, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Bij vragen omtrent uw dossier, uw rechten en plichten in het kader van de coronavirus-pandemie of overige zaken, staan wij u graag te woord!

#corona #safetyfirst #advocaatSittard