https://www.douffetheuts.nl/referenties
 

Referenties

Miriam

Door een ongeluk bijgestaan door mevrouw van Tol. Deze mevrouw heeft alle tijd genomen om alles duidelijk op een rij te zetten voor mij en de tegenpartij, waarna uiteindelijk na jaren hier een goed einde aan is gemaakt. Ik ben dit advocatenkantoor zeer erkentelijk voor hun inzet.

Remco, Michaela en de kids

Wauw wat een toffe advocaten zijn jullie allemaal 1 voor 1 de een laat de ander niet in de steek ook als er bijv. iemand ziek is of als moeilijke tijden zijn weten jullie je cliënten altijd te helpen steunen ook al is het even moeilijk of zwaar ik zal zeker iedereen dit kantoor aan raden en wil me dan ook hartstikke graag bedanken na 9 jaar vechten eindelijk de vechtscheiding positief is afgerond..met bloed zweet en tranen. En de dubbele en dikke inzet voor het harde werk en de uren die jullie er alemaal in steken na een wens van cliënten.

Blijf vooral in jullie werk vak geloven en ga alemaal zo door 1 woord geweldig team! En zeker een aanrader! Mocht toekomst iets zijn weet ik jullie zeker weer te vinden bedankt voor het vertrouwen de 2 keer zaken gewonnen! Dankbaar dat deze mensen bestaan.

Colin K.

Succesvolle afhandeling van bezwaar tegen een verkeersboete.

Zeer goede argumenten geformuleerd welke mijn stelling hebben onderbouwd.

De boetebeschikking is dan ook door de officier vernietigd.

Zeer tevreden over dienstverlening. Kundig en laagdrempelig.

Anoniem

Mevrouw van den eshoff heeft mij bijgestaan in de rechtzaak met mijn expartner over de omgangsregeling van ons zoontje. Ik had nogal grote zorgen en mevrouw heeft goed naar mij geluisterd en nam mijn zorgen serieus. Ik was heel heel erg gestresst over het hele gebeuren maar mevrouw van den eshoff heeft mij goed weten te geruststellen en mij heel goed bijgestaan. De rechtzaak en het eindresultaat heeft heel goed uitgepakt en daar ben ik ook heel blij om! Ik voelde mij gesteund en serieus genomen, mocht het ooit weer nodig zijn dan zal ik zeker weer beroep doen op mevrouw van den eshoff. Nogmaals heel erg bedankt voor alles de afgelopen maanden!

Anoniem

Beste Gino,

Allereerst wil ik je van harte bedanken voor het afhandelen van de scheiding. Ik ben blij dat er na al die jaren eindelijk een eind aan is gekomen. Het heeft veel rust gegeven en dat is veel waard. 

Ik heb ook altijd  veel vertrouwen in jullie kundigheid gehad, jullie hebben me altijd zeer professioneel en vriendelijk te woord gestaan, ook hiervoor mijn dank.

Anoniem

Mr. Van Tilborg heeft mij bijgestaan toen mijn ex-partner en ik, na onze relatiebreuk, sterk van mening verschilden over hoe de omgangsregeling met ons kind eruit moest komen te zien.

Ik ben heel tevreden over hoe mr. Van Tilborg dit heeft aangepakt. Ik had van meet af aan het gevoel dat ik te maken had met een ervaren advocaat die wist waar hij het over had en die wist hoe de rechtspraak werkt. Hij heeft goed mijn verwachtingen gemanaged, maar heeft ook heel goed de complexe verstandhouding tussen mij en mijn ex-partner en de zorgen rondom de omgangsregeling aan het oppervlak weten te brengen. En dat op een professionele manier, waardoor het ook door de rechter zeer serieus werd genomen en uitvoerig werd behandeld ter zitting. Ik vond mr. Van Tilborg schriftelijk goed, maar vond hem waar mogelijk op zitting nog beter. Hij heeft mijn kant van het verhaal op zo'n natuurlijke en overtuigende manier weten te presenteren, dat we de zaak in een andere context hebben weten te plaatsen, wat moeilijk was, omdat we van ver moesten komen en het rechtssysteem naar mijn mening niet altijd even eerlijk functioneert. Mr. Van Tilborg heeft dit voor elkaar weten te krijgen, hetgeen voor mij heel belangrijk was. Ik heb me op zitting heel goed vertegenwoordigd gevoeld. Het is een vak om - los van regels en wetten - een verhaal aan de man te krijgen, de juiste snaar te raken, en ik ben ervan overtuigd dat niet iedere advocaat dat had gekund. Mr. Van Tilborg heeft het maximaal haalbare eruit gehaald.

Ik vind ook het kantoor kundig. Ik heb me nooit hoeven afvragen of mijn zaak wel goed werd bekeken, of termijnen niet zouden verlopen, of ik wel op tijd iets zou horen. Het kantoor wordt gevormd door een goed team waarbij mijn zaak in goede handen was. Ik zou in de toekomst opnieuw kiezen voor mr. Van Tilborg en Douffet & Heuts Advocaten.

Anoniem

Wij zijn zeer goed geholpen door mw. mr. M.M. van Tol.

Goede communicatie en steeds snelle terugkoppeling ingaande het dossier betreffende letselschade.

Mijn ouders zijn zeer tevreden over de menselijke aanpak en het resultaat.

Niets dan lof!

A.W.

Mevr. mr. Elke Meuwissen heeft mij diverse keren bij gestaan bij de aanvraag van mijn WSNP-traject.

Ik kan u zeggen dat ik al die keren zeer tevreden ben ben geweest met Mevr. mr. Elke Meuwissen als advocaat aan mijn zijde.

Dat ik een compliment geef is aardig maar wat nog beter is om te vermelden, is dat Mevr. mr. Elke Meuwissen zelfs van het gerechtshof een groot compliment heeft ontvangen.

Voor aanvang van een van de zittingen in het hoger beroep zei de rechter dat die onder de indruk was van haar ingediende dossier mbt mijn WSNP-traject.

Hij zei toen iets gelijks in de volgende bewoording " Mr. Meuwissen Ik zie als rechter dagelijks vele verzoeken met betrekking tot de WSNP, en u de door u ingediende dossier mbt tot uw client steek er ver boven uit. Het dossier is zeer overzichtelijk en zeer compleet dat wil ik u graag even opmerken Mr. Meuwissen. Zo zie ik ze niet vaak."

En dat een rechter een compliment geeft aan een advocaat is iets wat niet snel gebeurd is mijn persoonlijke mening, Ze strooien bij het gerechtshof als rechters niet vaak met dit soort complimenten richting de advocatuur lijkt mij. Elke een dikke pluim namens mijn en enorme dankbaarheid voor alle uren die je aan mijn dossier hebt willen besteden.

Aaron Vandeputte

In een geschil met een aannemer zijn we uitstekend geholpen door dhr van Tilborg. Door zijn expertise in contracten en bouwrecht hebben we een sterke zaak kunnen opbouwen. Dhr van Tilborg spitte de zaak tot in detail uit en gaf altijd gepast advies. Top!

Erik Koerts

Mr. Schuman, bedankt voor je inzet en je goede inzichten tijdens de rechtszittingen en alles wat eraan vooraf ging. Je professionaliteit alsook je kennis van zaken hebben ervoor gezorgd dat mijn dochter goed terecht is gekomen en er rust is gekomen in de algehele situatie omtrent mijn ex en mijn dochter. Zou er zich in de toekomst ooit nog eens een situatie voordoen waarbij ik juridische hulp nodig heb dan zal ik niet twijfelen om contact met je op te nemen.

Petra Stommel

Mevrouw Geerman had 6 jaar geleden mij geholpen met mijn echtscheiding. Ik was daar zeer tevreden over. Er werd naar mij geluisterd en tot in de details alles aan mij uitgelegd. ooK kon ze via de mail en telefoon goed bereiken en kreeg meestal dezelfde dag nog antwoord. Vorig jaar heeft zij mij geholpen met het opnieuw berekenen van de alimentatie. Ook dit keer werd ik uitstekend geholpen en kan ik u zeggen dat mevrouw Geerman een aanwinst is voor het advocatenkantoor Douffet Heuts. Ze is een luisterend oor, professioneel en oprechte betrokkenheid. Mevrouw Geerman bedankt voor alles en mocht er in de toekomst weer iets voorvallen (hoop natuurlijk van niet) dan weet ik u te vinden.

Anoniem

Mr Schuman na periode van twijfels toch besloten om de stap te nemen om uit elkaar te gaan, heel goed en fijn geholpen om alles te laten verlopen zoals ik dat fijn vond maar wel met deskundige hulp.

M. Haartmans

Zeker ben ik heel tevreden over mr. Schuman als advocaat. Kon geen betere hebben, heeft me met alles bijgestaan en alles eraan gedaan wat mogelijk is en ik zou haar ook aan anderen bevelen. Weet niet wat de toekomst zegt maar als er iets is weet ik zeker dat ik bij haar weer terecht kom. Ik wil haar daar bij ook voor bedanken wat zij gedaan heeft voor mij en mijn kinderen. Ik heb ze nog nooit zo gelukkig gezien ze zijn hier op hun plek bedank voor dat zij mij heeft bijgestaan.

Gwenn Knoops

Ik had een verzoek voor een voornaamswijziging, en kwam hiervoor bij Kristel Jansen. Zij ging meteen aan de slag. Duidelijke communicatie, veel inzet, en het is gelukt om op korte termijn de rechtbank ervan te overtuigen dat de naamswijziging zinvol was. Ik ben haar hier enorm dankbaar voor.

Anoniem

Geachte mevrouw Jansen, Ik wil u bedanken voor alles en als er iets zou voorvallen kom ik naar kantoor bij u. Als iemand een advocaat nodig heeft zal ik zeer zeker het kantoor aanprijzen.

R. Dormans

In 2015 kreeg ik een zwaar auto ongeluk buiten mijn schuld om, gelijk is toen rechtsbijstand ingeschakeld aangezien ik daar voor verzekerd was, Niks ten nadele van hun maar ondervond een bepaalde afstand, zowel letterlijk als figuurlijk, toen overgestapt naar Douffet Heuts advocaten, en toen ging het zoals het moet gaan, heldere communicatie, persoonlijk, vertrouwd enz, dat was een goede beslissing, nu sinds kort afgesloten naar volle tevredenheid, kan ze echt aanbevelen, nogmaals persoonlijk contact is toch echt veel waard.

V. Vrancken

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop Corinne mijn scheiding heeft geregeld. Ze heeft de zaken netjes geregeld, onafhankelijk advies gegeven en was altijd bereikbaar voor vragen. Door haar goede werk was alles snel geregeld, en zijn we maar twee keer op kantoor hoeven verschijnen. Dit was erg prettig gezien alle drukte die er toch al komt kijken bij een scheiding. Als ik weer juridisch advies nodig heb, zal ik me zeker weer bij haar melden.

Mark Boermans

Ik wil mevrouw Schuurman bedanken voor haar goede hulp! Ze is een vriendelijke en doortastende vrouw. Die goed naar je luistert en de wensen respecteert. Maar ook durft ze te zeggen waar het op staat en wat wel of niet haalbaar is. Ondanks dat ik een andere mening had mbt het antwoord van de advocaat van de tegenparij heeft ze goed naar mijn wensen geluisterd.

Anoniem

Case: niet betalen van alimentatie door ex partner.

Advocaat: Mevr. Schuman

Eerlijke en goede begeleiding alsook topadviezen mogen ontvangen van Mevr. Schuman. Niet voor niets de zaak met overtuiging gewonnen.

Andrea & Sven Butzbach aus Baesweiler bei Aachen

Wir möchten uns für die tolle Zusammenarbeit mit Ihnen bedanken. Einfach, seriös und völlig unkompliziertes Handeln. Und die Grenze zwischen Deutschland und den Niederlanden war überhaupt kein Problem.
Wir mussten uns um nichts kümmern. Im Grenzgebiet sehr zu empfehlen. Wir würden gerne wiederkommen. Hoffen es aber nicht J Vielen Dank für alles.

M. Polack

Frau Schuman, ich wollte mich für ihr einwandfreie Arbeit recht herzlich bedanken. Ich hatte immer das Gefühl in guten Händen zu sein, sie haben mich mit ihrer Arbeit immer zufrieden gestellt. Vor allem ging alles immer super schnell und zuverlässig. Ich musste mich um nichts kümmern, alles haben sie für mich erledigt. Wenn ich irgendwann mal wieder ein Anliegen habe in Sachen Rechtsstreitigkeiten dann wende ich mich natürlich wieder an sie. Ich bin auch bereit sie gerne weiter zu empfehlen. Vielen Dank für die super Arbeit. 

KL

Na een lang slepende zaak m.b.t. omgangsregeling voor de kinderen, zelfs interactie met de kinderraad en Bor regeling raad ik iedereen Douffet & Heuts advocaten aan als je in een geschil van wat voor soort dan ook zit. Zowel het secretarieel personeel, als mijn advocaat dhr. Van Tilborg zijn ten alle tijden vriendelijk, nemen de tijd voor je en komen terug op gemaakte afspraken.

De persoonlijke werkwijze, het reële en irreële duidelijk maar tactisch weergeven. Raad geven en je voor, tijdens en na de zittingen super begeleiden. Niet alleen mij als moeder, maar ook de kinderen.

Anoniem

Nog nooit had ik een zakelijk conflict gehad wat ik zelf niet kon oplossen. Maar toen ik na twee jaar ziektewet, met een ggz-traject nog lopend, een wia-uitkering  wilde aanvragen bij het uwv, bleek het re-intergratie bedrijf fout op fout te hebben gestapeld. Mijn werkgever moest me daardoor een jaar langer door betalen. Echter dacht deze daar anders over, begreep ik toen ik het zelf probeerde op te lossen met hun. Ik was de wanhoop nabij. Via het juridisch loket op vrijdag doorverwezen naar Douffet en Heuts advocaten. Maandag kon ik al op gesprek komen, zei de vriendelijke dame die ik sprak toen ik belde voor een afspraak. Ik zat al langdurig in een depressie en na anderhalve maand geen inkomen was ik door alle stress met anti-depressiva begonnen. Met alle bijwerkingen van dien. Vanaf het eerste gesprek met mevrouw Schuman, die me gelijk op mijn gemak stelde en duidelijk uitlegde wat er gedaan moest worden. Ook legde ze mij uit waar ik verder op moest letten omdat ze inzag wat de medicatie voor een impact had. En gedurende het hele traject gaf ze op voorhand aan wat er ging gebeuren en op welke termijn ik kon verwachten dat mijn loon daadwerkelijk gestort zou worden. Ze zag naast het dossier ook het mens erachter. En ik ben dan ook blij dat ik haar mocht treffen in deze moeilijke tijd. Nogmaals dank Corinne!

Nancy van de Laarschot

Soms lopen dingen in het leven anders dan je graag zou willen. Zo is er bij mij een (jarenlange) strijd ontstaan over omgang en alimentatie. Hierdoor ben ik bij mevrouw Schuman terecht gekomen. In al die jaren heeft ze me met vertrouwen, en met meer dan 100% inzet bijgestaan. Hetgeen ik ook bijzonder waardeer is haar eerlijkheid en realistische kijk op de feiten; geen gouden bergen maar precies zoals de zaken ervoor staan! Dit voorkomt teleurstelling achteraf. Juridisch gezien was er voor mij bijna niets mogelijk. Dankzij haar uitmuntende werk (o.a. het verzoekschrift) is er toch een uitspraak gekomen die boven verwachting was! Hier ben ik haar ontzettend dankbaar voor! Het spreekt voor zich, dat indien nodig, ik altijd naar mevrouw Schuman terug zal gaan.

Anoniem

Het was een fijne samenwerking, Mevrouw van Tol heeft alles uit de kast proberen te halen en het is haar gelukt, je werd van iedere actie op de hoogte gebracht, en ik kreeg ook echt een gevoel dat iemand mij uit de situatie wou helpen.

Wendy Rijpkema

Via mijn partner kwam ik in contact met Corinne Schuman, naar aanleiding van zijn goede referentie. Bij het begin van deze case hadden wij beiden niet durven dromen dat het zo positief uit zou pakken. Ik ben zeer tevreden over mevrouw Schuman en haar correcte aanpak, al is een case nog zo onbekend, ze doet zich er enorm veel moeite voor om zich erin te verdiepen om zo toch het beste te verwoorden hoe alles werkelijk in mekaar zat. Ze heeft zich prima ingelezen in andere jurisprudentie om te zien waar eventuele gaatjes zaten waar we iets mee konden. Het was geen makkelijke procedure, maar met de positieve inzet van Corine hebben we uiteindelijk een goed resultaat behaald. Telefonisch en via mail werd vrijwel meteen gereageerd, waren er onduidelijkheden ook dan krijg je een correct antwoord met daarin realistische antwoorden, het kan altijd twee kanten opgaan in zo een case, en het is dan fijn een advocate te hebben die de positieve kant benoemd maar ook erbij verteld dat niet elke zaak met een positief resultaat eindigt. Mocht ik in de toekomst weer een advocate nodig hebben zal ik zeker terugkomen bij Corinne Schuman!

Anoniem

Scheiding ingegaan met mediation, dit stond geheel los van douffet advocaten. Na verloop van tijd kreeg ik een onderbuik gevoel dat er een hoop niet klopte met ex en de mediator. Scheiding is uitgesproken en bespelingen/leugens en manipulaties bleven voorbestaan. Ik heb een halt voor mezelf ingeroepen en mw. Schuman benaderd. Mw. Schuman heeft me zeer rustig en nuchter erdoor heen geholpen en keuzes voorgelegd dit ten goede van het kind. Mocht ik alles tot de bodem willen uitzoeken moest ik de gehele scheiding opnieuw opakken en dit was het mij niet meer waardig na een aantal goede gesprekken met mw. Schuman. Ik ben zeer tevreden over douffet advocaten en zal als zich weer iets voordoet in welke vorm dan ook weer gebruik maken van deze fijne advocaten kantoor die hun vak verstaan.

M. Jacobs

Ik heb voor mijn moeder een geschil met haar huurbaas bij de geschillencommissie neergelegd. Hierin werd ik in het gelijk gesteld. Gezien de jaarafrekeningen al jaren niet klopte en mijn moeder onnodig op kosten werd gejaagd, op zoek gegaan naar een andere woning voor haar. Toen we deze gevonden hadden moest de verrekening van de borg en ook nog de terugbetaling vanuit de eerder teveel betaalde posten plaatsvinden. Echter hoopte de huurbaas zich er nu weer gedeeltelijk onderuit te manoeuvreren omdat er een barst in een bovenlicht was ontstaan. Hij kwam met een offerte van bijna € 1000,- om het tegoed van mijn moeder te verrekenen. Dat terwijl hij haar zelfs jaarlijks de glasverzekering in rekening bracht en daarbij mijn moeder dit niet had veroorzaakt. Inmiddels zijn we een half jaar verder en de raam is niet eens gemaakt. Uiteindelijk terechtgekomen bij Corinne Schuman van Douffet&Heuts. Ik ben erg tevreden over haar aanpak in deze. Ze is helder, to the point, en accuraat, ze belt je meteen als er volgens haar iets niet klopt of haar iets niet helemaal duidelijk is. Met één duidelijke brief is de huurbaas al over gegaan tot betaling dus daar zijn we heel blij mee. Ik kan Douffet&Heuts, mevrouw C. Schuman dan ook zeker aanbevelen.

T. Gerdingh

Mw. mr. M.M. van Toll heeft mij tijdens mijn case uitstekend geholpen en bijgestaan waar nodig. Allereerst gaf mevrouw van Toll mij de nodige informatie waar ik veel aan heb gehad tijdens dit proces. Daarnaast heeft mevrouw mij ook goed geadviseerd voor eventuele situaties in de toekomst. Ik ben zeer tevreden over alle professionele hulp die ik hierbij heb gehad, wat er voor gezorgd heeft dat dit op een juiste manier afgerond kon worden. Nogmaals bedankt hiervoor.

Kenneth Claus

Via internet ben ik uitgekomen bij het advocatenbureau Douffet en Heuts, dit ivm een case in familierechten. Dezelfde dag mocht ik nog op gesprek komen, wat naar mijn inziens heel netjes verliep. Mijn case is gegaan naar Mevr. Schuman, waarvoor ik dankbaar ben. Zij gaf mij meteen een vertrouwend gevoel en ging er samen met mij voor om mijn rechten zo goed mogelijk te behalen.

Ze heeft zich helemaal verdiept in mijn zaak, niets was haar teveel indien ik vragen had mocht ik altijd bellen en mailen en mijn verzoeken werd altijd netjes beantwoord. Het was geen makkelijke procedure en geen makkelijke periode maar dankzij haar steun hebben we samen een mooi resultaat bepaald, waarvoor ik haar dankbaar ben.

Anoniem

In 2004 kreeg ik een ongeluk tijdens werktijd. De verzekering van mijn werkgever gaf mij toen aan dat ik me kon laten bijstaan door een letselschade advocaat. Zij brachten mij in contact met mr. Monique van Tol van Douffet Heuts advocaten. De afhandeling van de zaak heeft 12 jaar geduurd wat aangeeft hoe complex de zaak was. Gedurende deze tijd heeft zij er altijd voor gezorgd dat de gemaakte kosten keurig werden vergoed. Tevens heeft zij met haar kennis, ervaring en netwerk ervoor gezorgd dat ik begeleid werd door experts zodat het huis werd aangepast, de re-integratie goed verliep en de procedures bij het UWV correct werden uitgevoerd en de gevolgen onomstotelijk vast staan.

Wat mij tijdens deze periode overduidelijk is gebleken is dat het essentieel is om iemand te hebben die jou specifieke situatie begrijpt en die goed kan samenwerken met de "tegenpartij" zodat je belangen goed worden behartigd. Dat is veel waardevoller dan dreigen en procederen.

Als bonus kwam daar bij dat zij behalve uitermate kundig ook oog heeft voor de mens achter de zaak waardoor het uitermate prettig was om met haar samen te werken.

Terugkijkend op de zaak concludeer ik dat zij de zaak meer dan uitstekend voor me heeft afgehandeld en ik nu optimaal verder kan met mijn verdere leven.

Bedankt Monique en collega's.

Ton Goossens namens Jose en de gehele familie.

Namens de familie en vooral Jose willen we je heel erg bedanken voor de goede zorg en afhandeling van de zaak. We zijn blij dat het nu afgehandeld is en we weer verder kunnen zonder de financiële nasleep. We vinden dat je de zaak zeer netjes, correct en met veel zorg en aandacht hebt behandeld en we zijn zeer tevreden over het resultaat.

We wensen je ook het allerbeste toe.

Anoniem

Wat een eenvoudige scheiding leek te zijn werd het na de uitspraak en beslissing van de rechter ineens heel anders en kreeg ik de eerste brief van mijn ex partners advocaat. Ik heb toen gelijk via mijn zus haar advies contact op genomen met Douffet Heuts advocaten en werd voor gesteld aan Mr Schuman. Zij heeft mijn verhaal aangehoord en begreep me volkomen waarna zij alles netjes voor mij is gaan regelen. De eerste rechtzaak in Den Bosch heeft ze me zeer goed ondersteund en geholpen waar ik ook vol vertrouwen in heb. De tweede rechtzaak omtrent een OTS aanvraag ,daar ik de opvoeding van de kinderen heb toegewezen gekregen en mijn ex dit wil omdraaien , werd ook door mr Schuman netjes behandeld en met gevolg dat we in de rechtbank Roermond binnen 10 minuten buiten stonden met een gewonnen zaak omdat wij eerlijk zijn en alle juiste info bij ons hadden.

Ik kan niet meer zeggen dat Douffet Heuts een geweldig advocaten kantoor is met top advocaten die er zijn om je persoonlijk te helpen en mee te denken zoals je het verwacht in een zaak

 

Bedankt mr Schuman en collega's

Mw. Elly Reijnders-Vreijdenberger te Maastricht

In 2013 werd ik door een niet oplettende automobilist van mijn scooter gereden nabij het Academisch Ziekenhuis Maastricht.

Ik werd door diverse familieleden, die eerder werden bijgestaan door mr. Peter Douffet van Douffet Heuts Advocaten in Sittard, geadviseerd om met hem contact op te nemen nu hij specialist is op het gebied van letselschade en heel veel voor een verkeersslachtoffer kan betekenen.

Deze raad heb ik onmiddellijk opgevolgd. In dit geval bleek “goede raad niet duur”. Mr. Douffet heeft mij vanaf het begin op zeer vakkundige wijze bijgestaan hetgeen een veilig en rustig gevoel gaf. Hij heeft alles voor mij geregeld, zodat ik mij volledig kon richten op mijn herstel. Mr. Douffet heeft ervoor gezorgd dat ik uiteindelijk een net bedrag heb mogen ontvangen als vergoeding voor mijn schade en werden zelfs zijn kosten volledig door de verzekeringsmaatschappij vergoed.

Josée

Twee jaar geleden ben ik in de supermarkt gevallen waarbij ik mijn heup heb gebroken.

Op de tegelvloer bij de bloemen was een gladde plek van een potje slagroom dat kort daarvoor was gevallen. Het was wel opgeveegd door het personeel, maar de vloer bleek nog vet en glad.

Ik heb door de val mijn heupkom en heupkop gebroken en ben geopereerd in het ziekenhuis. Ik heb veel pijn geleden en er blijvend letsel aan over gehouden. Mijn werk in de thuiszorg kan ik niet meer doen en mijn hobby’s kan ik niet meer uitoefenen. Door de pijn en beperkingen bij het lopen en staan, heb ik veel schade. Mr. Van Tol heeft de supermarkt aansprakelijk gesteld voor de valpartij en voor mijn letselschade. Dat is heel goed verlopen.

Onlangs kreeg ik de vergoeding voor de schade en de kosten uitbetaald. Ook kreeg ik smartengeld. De verzekeringsmaatschappij van de supermarkt heeft al mijn schade vergoed. Ook de advocaatkosten zijn vergoed door de verzekeringsmaatschappij.

Mr. van Tol heeft mij goed geholpen en tijdens de zaak alles goed uitgelegd. Ik ben daar heel tevreden over. Zij heeft veel gedaan om mijn letselschade door de verzekeringsmaatschappij te laten vergoeden en om de zaak goed te regelen. Dat was mij alleen nooit gelukt. Nu kan ik de zaak afsluiten.

Mevrouw Seegers

Hoewel ik de 70 jaar al gepasseerd ben , was ik altijd actief, vitaal en gezond. Twee jaar geleden kreeg ik last van mijn galblaas, die operatief verwijderd moest worden. Er werd mij gezegd dat het een niet al te zware ingreep was , waar de meeste patiënten snel en goed van herstellen . Helaas liep dat bij mij anders af. Na de operatie in het ziekenhuis bleek dat de chirurg een verkeerde leiding had doorgeknipt tijdens de ingreep. Dat is wel hersteld, maar heeft mij een zwaar ziekbed en lang herste opgeleverd. Er zijn ook nog diverse complicaties opgetreden. Ik heb weken op Intensive care gelegen en ben nooit meer de oude geworden.

Toen ik weer op de been was, heb ik mij gewend tot mr. M.M. van Tol van Douffet Heuts advocaten. Ik wilde het ziekenhuis aanspreken op de medische fout die er was gemaakt . Mr. van Tol heeft mij bijgestaan in de letselschadezaak tegen het ziekenhuis. Met resultaat : het ziekenhuis heeft al mijn kosten en schade vergoed. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de deskundige en prettige manier waarop mijn zaak door Douffet Heuts behandeld is.

Mevrouw Veetman te Guttecoven

Duidelijke en goede belangenbehartiging. Tevreden over het resultaat. Goed contact met mijn advocate, aan te bevelen voor ieder ander met een zaak betreffende letselschade.

Rebecca van Braam Morris

In oktober 2014 ben ik door een conflict met mijn voormalige huurbaas terecht gekomen bij Douffet & Heuts Advocaten. Corinne Schuman werd mijn advocate. Bij het verlaten van mijn vorige woning heb ik mij aan het opzegtermijn gehouden, ondanks dat weigerde mijn voormalige huurbaas mijn borgsom terug te betalen, terwijl ik daar recht op had. Nadat ik mijn zaak met Corinne had besproken, is zij meteen aan de slag gegaan. Ze heeft mij gedurende de zaak altijd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en ik kon haar altijd bereiken voor vragen en opmerkingen. Corinne heeft heel erg haar best gedaan voor mij en mede door haar vasthoudendheid hebben we de zaak gewonnen. Heel erg bedankt en fijn dat het recht na alles toch nog zegeviert!

Freya Ramakers

Afgelopen september kwam ik bij Douffet Heuts Advocaten terecht. Er stond onterecht een auto op mijn naam waar de politie niks mee kon doen, de boetes bleven binnenstromen. Dankzij de inzet van Corinne Schuman ben ik een heel stuk opgeschoten en is de zaak inmiddels met een positief resultaat voor mij geëindigd. Het was een prettige samenwerking en als er ook maar iets was kon ik bellen of mailen. Ik kreeg altijd een antwoord waar ik ook daadwerkelijk iets mee kon. Ze heeft ontzettend haar best gedaan, al werkte de wederpartij nauwelijks mee.

Heel erg bedankt Corinne voor alle hulp en het druk op de ketel zetten bij de heren in Amsterdam. Zonder jou was ik niet op dit punt gekomen!

Els Thomas

Als er in je leven een gebeurtenis plaats vindt, waar je zelf niet uitkomt ga je op zoek naar hulp. Een scheiding is zo'n gebeurtenis waarbij je iemand nodig hebt die jouw belangen behartigt. Ik kwam via een goed advies van een kennis terecht bij Douffet & Heuts Advocaten te Sittard.

Tot op heden ben ik blij dat ik bij hen terecht kon. Vanaf het eerste moment ben ik ontzettend tevreden over de wijze waarop er met mijn zaak werd omgegaan. Een luisterend oor, begrip, empathie, oprechte belangstelling en betrokkenheid. Altijd correct maar ook eerlijk en open. Ik werd aan het denken gezet maar er werd ook meegedacht. Er was plaats voor emotie maar ook voor "knopen doorhakken" en voortgang. In situaties waarin ik direct hulp nodig had was er "à la minute" ondersteuning en wijs advies. Ik ben oprecht dankbaar dat mijn advocaat mij door deze moeilijke periode in mijn leven heeft geloodst met deskundigheid, geduld en daadkracht. Professionaliteit in een warm jasje.

AP Online Marketing

Seit Jahren arbeite ich im Bereich Online-Marketing und Websiten-Erstellung, überwiegend in Deutschland. Als zertifizierter Google AdWords Spezialist realisiere ich sowohl bezahlte Google AdWords-Kampagnen als auch SEO-Kampagnen mit dem Ziel, eine höhere Conversion für meine Kunden zu erzielen.

Erste Kunden in den Niederlanden konnte ich durch ein grenzüberschreitendes Projekt sammeln, sodass auch andere niederländische Unternehmen auf mich aufmerksam geworden sind.

Ein niederländischer Kunde weigerte sich leider, meine Rechnungen zu bezahlen. Da ich kein Holländisch spreche, suchte ich einen Anwalt, der mein Anliegen in Deutsch verstand und meine Forderungen gegenüber dem niederländischen Kunden durchsetzen konnte. Nach einer Internet-Recherche bin ich auf die Douffet Heuts Advocaten in Sittard gestoßen. Hier spricht man mehrere Sprachen, unter anderem auch Deutsch. Nach einem kurzen Telefon mit Herrn van Tilborg wurden die Fakten aufgenommen. Innerhalb weniger Wochen wurden meine Forderungen seitens meines holländischen Kunden beglichen.