https://www.douffetheuts.nl/mw-mr-m-m-van-tol/l10c4
 

Over Douffet Heuts

Douffet Heuts is een begrip in de regio. In 1970 startte mr F.L.M. Heuts het kantoor Heuts advocaten te Sittard. Nu zijn wij Douffet Heuts Advocaten. Douffet Heuts is hét kantoor voor het midden-en kleinbedrijf en particulieren. Iedereen kan te maken krijgen met juridische problemen: een huurgeschil, contracten, ongevallen of echtscheiding. Allemaal zaken waar u in uw dagelijks leven mee te maken kunt krijgen.

Wij staan u bij met deskundig juridisch advies. Als advocaat helpen wij met het zoeken naar oplossingen in overleg. Mocht dit niet baten, dan kunt u ook rekenen op rechtsbijstand in procedures bij de rechter.

Onze advocaten staan u bij op basis van een uurtarief. In sommige gevallen is het mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken. Daarnaast beoordelen onze advocaten of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand (vroeger Pro Deo), waarbij u een door de Raad voor Rechtsbijstand vast te stellen eigen bijdrage dient te betalen. Voor gefinancierde rechtsbijstand voldoen onze advocaten aan de specialisatievereisten op het gebied van personen- en familierecht en civiel jeugdrecht.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Iedereen kan te maken krijgen met letselschade. Een verkeersongeval, een beet van een hond, een gewelds- of zedenmisdrijf, een medische fout. Als slachtoffer hebt u het zwaar genoeg. Laat u bijstaan door onze letselschadespecialist.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons op

Mw. mr. M.M. Van Tol

Monique van Tol is medeoprichter en vennoot van Douffet Heuts Advocaten. Zij studeerde in 1988 civielrechtelijk af aan de universiteit van Maastricht. Daarnaast heeft zij in 1990 de postdoctorale studie Internationaal en Europees Recht aan de Vrije Universiteit in Brussel gevolgd.

Zij is in februari 1990 beëdigd als advocaat. Haar praktijk is voornamelijk gericht op het aansprakelijkheidsrecht en letselschaderecht. Zij is als letselschadeadvocaat tevens lid van de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA). Daarnaast heeft zij ruime ervaring op het gebied van arbeidsrecht, verbintenissenrecht en internationaal privaatrecht. Ook zij beheerst de Engelse taal.

Zij heeft voorts in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- en (sub) rechtsgebieden geregistreerd: arbeidsrecht en letselschade. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Bekijk al onze advocaten

Monique van Tol advocaat letselschade huurrecht arbeidsrecht contractenrecht

Ondersteunend personeel

Mw. C.Y.P.J. Ramakers

Claire Ramakers werkt op de financiële administratie.

Mw. Y.J.M. Honings

Yvonne Honings is werkzaam als juridisch medewerkster.

Mw. D.M.G. Maessen

Diana Maessen is juridisch secretaresse.

Adviseur

mr. P.R.J.M. Douffet

Peter Douffet is sinds de oprichting in 1983 verbonden aan kantoor Heuts te Sittard.