https://www.douffetheuts.nl/mw-mr-l-n-geerman/l59c4
 

Over Douffet Heuts

Douffet Heuts is een begrip in de regio. In 1970 startte mr F.L.M. Heuts het kantoor Heuts advocaten te Sittard. Nu zijn wij Douffet Heuts Advocaten. Douffet Heuts is hét kantoor voor het midden-en kleinbedrijf en particulieren. Iedereen kan te maken krijgen met juridische problemen: een huurgeschil, contracten, ongevallen of echtscheiding. Allemaal zaken waar u in uw dagelijks leven mee te maken kunt krijgen.

Wij staan u bij met deskundig juridisch advies. Als advocaat helpen wij met het zoeken naar oplossingen in overleg. Mocht dit niet baten, dan kunt u ook rekenen op rechtsbijstand in procedures bij de rechter.

Onze advocaten staan u bij op basis van een uurtarief. In sommige gevallen is het mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken. Daarnaast beoordelen onze advocaten of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand (vroeger Pro Deo), waarbij u een door de Raad voor Rechtsbijstand vast te stellen eigen bijdrage dient te betalen. Voor gefinancierde rechtsbijstand voldoen onze advocaten aan de specialisatievereisten op het gebied van persoon- en familierecht, strafrecht, jeugdstrafrecht en civiel jeugdrecht.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Iedereen kan te maken krijgen met letselschade. Een verkeersongeval, een beet van een hond, een gewelds- of zedenmisdrijf, een medische fout. Als slachtoffer hebt u het zwaar genoeg. Laat u bijstaan door onze letselschadespecialisten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met onze letselschade specialisten

Het team van Douffet Heuts

Mw. mr. L.N. Geerman

 

Lee-Ann Geerman is tijdens haar studie begonnen als juridisch medewerkster bij Douffet & Heuts Advocaten.

Na succesvolle afronding van haar Master Privaatrecht aan de Universiteit Maastricht begin 2009 is zij beëdigd als advocaat en sindsdien als zodanig werkzaam. Zij houdt zich bezig met personen- en letselschade en medische fouten. Lee-Ann is lid van de Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP) en aspirant-deelnemer van de Stichting Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zeden Slachtoffers (LANGZS) .

Hiervoor heeft zij jarenlange ervaring opgedaan in personen- en familierecht zoals echtscheiding, alimentatie, omgang en ouderlijk gezag, en jeugd(straf)recht.   

Lee-Ann beheerst de Engelse taal. Vanwege haar achtergrond spreekt zij daarnaast ook Papiaments en Spaans.

Bekijk al onze advocaten

 

Lee-Ann Geerman advocaat letselschade personenschade familierecht jeugdrecht

Ondersteunend personeel

Adviseur