https://www.douffetheuts.nl/mw-mr-k-m-c-jansen/l61c4
 

Over Douffet Heuts

Douffet Heuts is een begrip in de regio. In 1970 startte mr F.L.M. Heuts het kantoor Heuts advocaten te Sittard. Nu zijn wij Douffet Heuts Advocaten. Douffet Heuts is hét kantoor voor het midden-en kleinbedrijf en particulieren. Iedereen kan te maken krijgen met juridische problemen: een huurgeschil, contracten, ongevallen of echtscheiding. Allemaal zaken waar u in uw dagelijks leven mee te maken kunt krijgen.

Wij staan u bij met deskundig juridisch advies. Als advocaat helpen wij met het zoeken naar oplossingen in overleg. Mocht dit niet baten, dan kunt u ook rekenen op rechtsbijstand in procedures bij de rechter.

Onze advocaten staan u bij op basis van een uurtarief. In sommige gevallen is het mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken. Daarnaast beoordelen onze advocaten of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand (vroeger Pro Deo), waarbij u een door de Raad voor Rechtsbijstand vast te stellen eigen bijdrage dient te betalen. Voor gefinancierde rechtsbijstand voldoen onze advocaten aan de specialisatievereisten op het gebied van persoon- en familierecht, strafrecht, jeugdstrafrecht en civiel jeugdrecht.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Iedereen kan te maken krijgen met letselschade. Een verkeersongeval, een beet van een hond, een gewelds- of zedenmisdrijf, een medische fout. Als slachtoffer hebt u het zwaar genoeg. Laat u bijstaan door onze letselschadespecialisten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met onze letselschade specialisten

Het team van Douffet Heuts

Mw. mr. K.M.C. Jansen

Nadat Kristel Jansen in 2011 haar studie rechten aan de Radboud Universiteit te Nijmegen heeft afgerond, is zij werkzaam in de advocatuur. Eerst heeft zij als juridisch medewerkster praktijkervaring opgedaan, waarna zij in 2013 is beëdigd als advocaat.

Na een jarenlange werkervaring op een ander kantoor in de regio, is zij vanaf februari 2018 werkzaam bij Douffet Heuts Advocaten. Zij voert een algemene rechtspraktijk, met het accent op het personen- en familierecht. Zij beheerst verder de Engelse taal.

Zij heeft voorts in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- en (sub) rechtsgebieden geregistreerd: Personen- en Familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, jeugdbeschermingsrecht, ouderschap en erkenning). Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Bekijk al onze advocaten

Kristel Jansen advocaat familierecht huurrecht verbintenissenrecht erfrecht

Ondersteunend personeel

Adviseur