https://www.douffetheuts.nl/mw-mr-e-meuwissen/l95c4
 

Over Douffet Heuts

Douffet Heuts is een begrip in de regio. In 1970 startte mr F.L.M. Heuts het kantoor Heuts advocaten te Sittard. Nu zijn wij Douffet Heuts Advocaten. Douffet Heuts is hét kantoor voor het midden-en kleinbedrijf en particulieren. Iedereen kan te maken krijgen met juridische problemen: een huurgeschil, contracten, ongevallen of echtscheiding. Allemaal zaken waar u in uw dagelijks leven mee te maken kunt krijgen.

Wij staan u bij met deskundig juridisch advies. Als advocaat helpen wij met het zoeken naar oplossingen in overleg. Mocht dit niet baten, dan kunt u ook rekenen op rechtsbijstand in procedures bij de rechter.

Onze advocaten staan u bij op basis van een uurtarief. In sommige gevallen is het mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken. Daarnaast beoordelen onze advocaten of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand (vroeger Pro Deo), waarbij u een door de Raad voor Rechtsbijstand vast te stellen eigen bijdrage dient te betalen. Voor gefinancierde rechtsbijstand voldoen onze advocaten aan de specialisatievereisten op het gebied van personen- en familierecht en civiel jeugdrecht.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Iedereen kan te maken krijgen met letselschade. Een verkeersongeval, een beet van een hond, een gewelds- of zedenmisdrijf, een medische fout. Als slachtoffer hebt u het zwaar genoeg. Laat u bijstaan door onze letselschadespecialist.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons op

Mw. mr. E. Meuwissen

Elke Meuwissen studeerde in 2009 af aan de Universiteit Maastricht na afronding van de master 'Nederlands recht, profiel Strafrecht' en de master 'Forensica, criminologie en rechtspleging'. Sinds 2010 is zij als advocaat werkzaam in een algemene rechtspraktijk, met focus op het personen- en familierecht en huurrecht. Sinds april 2020 is zij bij Douffet Heuts Advocaten werkzaam in een algemene rechtspraktijk met focus op het personen- en familierecht. Naast Nederlands, beheerst zij de Engelse taal. 

Zij heeft voorts in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- en (sub) rechtsgebieden geregistreerd: personen- en familierecht . Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Bekijk al onze advocaten

Elke Meuwissen

Ondersteunend personeel

Mw. H.A.M. Keulen-Lucassen

Leny Keulen werkt op de financiële administratie bij Douffet Heuts Advocaten.

Mw. C.Y.P.J. Ramakers

Claire Ramakers werkt op de financiële administratie.

Mw. Y.J.M. Honings

Yvonne Honings is werkzaam als juridisch medewerkster.

Mw. L. van Sint Maartensdijk

Lisette van Sint Maartensdijk is een juridische secretaresse binnen kantoor.

Adviseur

mr. P.R.J.M. Douffet

Peter Douffet is sinds de oprichting in 1983 verbonden aan kantoor Heuts te Sittard.