https://www.douffetheuts.nl/mw-mr-c-g-m-schuman/l60c4
 

Over Douffet Heuts

Douffet Heuts is een begrip in de regio. In 1970 startte mr F.L.M. Heuts het kantoor Heuts advocaten te Sittard. Nu zijn wij Douffet Heuts Advocaten. Douffet Heuts is hét kantoor voor het midden-en kleinbedrijf en particulieren. Iedereen kan te maken krijgen met juridische problemen: een huurgeschil, contracten, ongevallen of echtscheiding. Allemaal zaken waar u in uw dagelijks leven mee te maken kunt krijgen.

Wij staan u bij met deskundig juridisch advies. Als advocaat helpen wij met het zoeken naar oplossingen in overleg. Mocht dit niet baten, dan kunt u ook rekenen op rechtsbijstand in procedures bij de rechter.

Onze advocaten staan u bij op basis van een uurtarief. In sommige gevallen is het mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken. Daarnaast beoordelen onze advocaten of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand (vroeger Pro Deo), waarbij u een door de Raad voor Rechtsbijstand vast te stellen eigen bijdrage dient te betalen. Voor gefinancierde rechtsbijstand voldoen onze advocaten aan de specialisatievereisten op het gebied van persoon- en familierecht, strafrecht, jeugdstrafrecht en civiel jeugdrecht.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Iedereen kan te maken krijgen met letselschade. Een verkeersongeval, een beet van een hond, een gewelds- of zedenmisdrijf, een medische fout. Als slachtoffer hebt u het zwaar genoeg. Laat u bijstaan door onze letselschadespecialisten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met onze letselschade specialisten

Het team van Douffet Heuts

Mw. mr. C.G.M. Schuman

 

 

Corinne Schuman studeerde rechten aan de Universiteit Maastricht waar ze de masteropleiding Nederlands recht, profiel strafrecht afrondde in maart 2013.

Tijdens haar bachelorstudie deed zij reeds praktijkervaring op als student-stagiaire en juridisch secretaresse bij Douffet Heuts Advocaten. Tijdens haar masterstudie heeft zij eveneens praktijkervaring opgedaan bij een ander advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in familie- en arbeidsrecht.

In februari 2013 keerde zij terug naar Douffet Heuts Advocaten, alwaar zij in de functie van juridisch medewerkster op diverse rechtsgebieden haar kennis heeft uitgebreid en praktijkervaring opdeed. Halverwege 2014 is zij beëdigd als advocaat en voert thans een algemene rechtspraktijk, met een voorkeur voor het personen- en familierecht en het strafrecht. Ook voor andere rechtsgebieden kunt u bij haar terecht. Zij beheerst tevens de Engelse taal.

Bekijk al onze advocaten

 

Corinne Schuman advocaat familierecht strafrecht huurrecht arbeidsrecht

Ondersteunend personeel

Adviseur