https://www.douffetheuts.nl/mw-mr-c-g-m-schuman/l60c4
 

Over Douffet Heuts

Douffet Heuts is een begrip in de regio. In 1970 startte mr F.L.M. Heuts het kantoor Heuts advocaten te Sittard. Nu zijn wij Douffet Heuts Advocaten. Douffet Heuts is hét kantoor voor het midden-en kleinbedrijf en particulieren. Iedereen kan te maken krijgen met juridische problemen: een huurgeschil, contracten, ongevallen of echtscheiding. Allemaal zaken waar u in uw dagelijks leven mee te maken kunt krijgen.

Wij staan u bij met deskundig juridisch advies. Als advocaat helpen wij met het zoeken naar oplossingen in overleg. Mocht dit niet baten, dan kunt u ook rekenen op rechtsbijstand in procedures bij de rechter.

Onze advocaten staan u bij op basis van een uurtarief. In sommige gevallen is het mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken. Daarnaast beoordelen onze advocaten of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand (vroeger Pro Deo), waarbij u een door de Raad voor Rechtsbijstand vast te stellen eigen bijdrage dient te betalen. Voor gefinancierde rechtsbijstand voldoen onze advocaten aan de specialisatievereisten op het gebied van personen- en familierecht en civiel jeugdrecht.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Iedereen kan te maken krijgen met letselschade. Een verkeersongeval, een beet van een hond, een gewelds- of zedenmisdrijf, een medische fout. Als slachtoffer hebt u het zwaar genoeg. Laat u bijstaan door onze letselschadespecialisten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met onze letselschade specialisten

Het team van Douffet Heuts

Mw. mr. C.G.M. Schuman

Corinne Schuman studeerde rechten aan de Universiteit Maastricht waar ze de masteropleiding Nederlands recht, profiel strafrecht afrondde in maart 2013.

Sinds april 2010 is zij al verbonden aan Douffet Heuts Advocaten. Eerst als student-stagiaire, juridisch secretaresse en juridisch medewerkster. Vanaf 2014 werkt Corinne als advocaat. Tijdens haar studie heeft zij nog gewerkt op een ander advocatenkantoor.

Corinne voert een algemene rechtspraktijk en is daarnaast gespecialiseerd in personen- en familierecht. Een persoonlijke aanpak staat bij haar voorop. Corinne beheerst tevens de Engelse taal.

Zij heeft voorts in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- en (sub) rechtsgebieden geregistreerd: Personen- en Familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, jeugdbeschermingsrecht, ouderschap en erkenning). Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Bekijk al onze advocaten

Corinne Schuman advocaat familierecht strafrecht huurrecht arbeidsrecht

Ondersteunend personeel

Adviseur