https://www.douffetheuts.nl/mw-mr-a-van-den-eshoff/l98c4
 

Over Douffet Heuts

Douffet Heuts is een begrip in de regio. In 1970 startte mr F.L.M. Heuts het kantoor Heuts advocaten te Sittard. Nu zijn wij Douffet Heuts Advocaten. Douffet Heuts is hét kantoor voor het midden-en kleinbedrijf en particulieren. Iedereen kan te maken krijgen met juridische problemen: een huurgeschil, contracten, ongevallen of echtscheiding. Allemaal zaken waar u in uw dagelijks leven mee te maken kunt krijgen.

Wij staan u bij met deskundig juridisch advies. Als advocaat helpen wij met het zoeken naar oplossingen in overleg. Mocht dit niet baten, dan kunt u ook rekenen op rechtsbijstand in procedures bij de rechter.

Onze advocaten staan u bij op basis van een uurtarief. In sommige gevallen is het mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken. Daarnaast beoordelen onze advocaten of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand (vroeger Pro Deo), waarbij u een door de Raad voor Rechtsbijstand vast te stellen eigen bijdrage dient te betalen. Voor gefinancierde rechtsbijstand voldoen onze advocaten aan de specialisatievereisten op het gebied van personen- en familierecht en civiel jeugdrecht.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Iedereen kan te maken krijgen met letselschade. Een verkeersongeval, een beet van een hond, een gewelds- of zedenmisdrijf, een medische fout. Als slachtoffer hebt u het zwaar genoeg. Laat u bijstaan door onze letselschadespecialist.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons op

Mw. mr. A. van den Eshoff

Angelique van den Eshoff studeerde in 1998 af aan de Universiteit Maastricht met als richting civiel recht en werd in datzelfde jaar beëdigd als advocaat. Zij voert al ruim twintig jaar een gespecialiseerde familierechtpraktijk. Naast het afwikkelen van complexe echtscheidingen in gerechtelijke procedures, houdt zij zich ook veelvuldig bezig met echtscheidingsbemiddeling of mediation. Zij is ook lid van de vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Haar kracht ligt niet alleen in haar jarenlange ervaring en kennis, maar ook in haar directe en tactische aanpak van problemen en obstakels waar men in een dossier tegen aan kan lopen. Angelique gaat geen van die obstakels uit de weg, maar pakt ze samen met u aan. Zij heeft niet alleen aandacht voor de zakelijke gevolgen, maar ook voor het emotionele aspect dat in vrijwel alle gevallen aan zaken in het familierecht kleeft. Zij probeert daar samen met u altijd de juiste balans in te vinden.

Angelique beheerst naast de Nederlandse taal ook het Engels. Verder is zij lid van de Nederlandse Vereniging van Famiie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators.

Zij heeft voorts in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- en (sub) rechtsgebieden geregistreerd: erfrecht en personen- en familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, internationaal privaatrecht, mediation, ouderschap en erkenning). Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Home

Bekijk al onze advocaten

Angelique van den Eshoff

Ondersteunend personeel

Mw. H.A.M. Keulen-Lucassen

Leny Keulen werkt op de financiële administratie bij Douffet Heuts Advocaten.

Mw. C.Y.P.J. Ramakers

Claire Ramakers werkt op de financiële administratie.

Mw. Y.J.M. Honings

Yvonne Honings is werkzaam als juridisch medewerkster.

Mw. L. van Sint Maartensdijk

Lisette van Sint Maartensdijk is een juridische secretaresse binnen kantoor.

Adviseur

mr. P.R.J.M. Douffet

Peter Douffet is sinds de oprichting in 1983 verbonden aan kantoor Heuts te Sittard.