https://www.douffetheuts.nl/mr-g-m-m-van-tilborg/l19c4
 

Over Douffet Heuts

Douffet Heuts is een begrip in de regio. In 1970 startte mr F.L.M. Heuts het kantoor Heuts advocaten te Sittard. Nu zijn wij Douffet Heuts Advocaten. Douffet Heuts is hét kantoor voor het midden-en kleinbedrijf en particulieren. Iedereen kan te maken krijgen met juridische problemen: een huurgeschil, contracten, ongevallen of echtscheiding. Allemaal zaken waar u in uw dagelijks leven mee te maken kunt krijgen.

Wij staan u bij met deskundig juridisch advies. Als advocaat helpen wij met het zoeken naar oplossingen in overleg. Mocht dit niet baten, dan kunt u ook rekenen op rechtsbijstand in procedures bij de rechter.

Onze advocaten staan u bij op basis van een uurtarief. In sommige gevallen is het mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken. Daarnaast beoordelen onze advocaten of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand (vroeger Pro Deo), waarbij u een door de Raad voor Rechtsbijstand vast te stellen eigen bijdrage dient te betalen. Voor gefinancierde rechtsbijstand voldoen onze advocaten aan de specialisatievereisten op het gebied van persoon- en familierecht, strafrecht, jeugdstrafrecht en civiel jeugdrecht.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Iedereen kan te maken krijgen met letselschade. Een verkeersongeval, een beet van een hond, een gewelds- of zedenmisdrijf, een medische fout. Als slachtoffer hebt u het zwaar genoeg. Laat u bijstaan door onze letselschadespecialisten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met onze letselschade specialisten

Het team van Douffet Heuts

mr. G.M.M. Van Tilborg

Gino van Tilborg is medeoprichter en vennoot van Douffet & Heuts Advocaten. In 2002 studeerde hij af aan de Universiteit Maastricht in de richting Vennootschaps- en Ondernemingsrecht. Gino voert een commerciële praktijk, waarbij de focus ligt op ondernemingsrecht, contracten en bouwrecht, maar ook op complexe echtscheidingen. Denk hierbij aan de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, of echtscheidingen waarbij een onderneming in het spel is. Dankzij zijn ruime kennis en ervaring op dit gebied weet Gino deze zaken op zorgvuldige doch voortvarende wijze af te wikkelen. Voorts behandelt Gino jaarlijks talrijke zaken op het gebied van personen- en familierecht en (financieel) strafrecht.

Naast Nederlands, beheerst Gino Duits en Engels in woord en geschrift.

Bekijk al onze advocaten

 

Gino van Tilborg advocaat ondernemingsrecht strafrecht familierecht jeugdrecht

Ondersteunend personeel

Adviseur