https://www.douffetheuts.nl/
 

Douffet Heuts advocaten in Sittard

Het team van Douffet Heuts

Mw. mr. M.M. Van Tol

Monique van Tol is medeoprichter en vennoot van Douffet Heuts Advocaten.

mr. G.M.M. Van Tilborg

Gino van Tilborg is medeoprichter en vennoot van Douffet Heuts Advocaten.

Mw. mr. E. Meuwissen

Elke Meuwissen studeerde in 2009 af aan de Universiteit Maastricht.

Mw. mr. A. van den Eshoff

Angelique van den Eshoff studeerde in 1998 af aan de Universiteit Maastricht met als richting civiel recht.

Mw. mr. R.A.C. Snel

Romy Snel is werkzaam als advocaat-stagiaire. Zij maakt sinds oktober 2020 deel uit van het team.

Ontdek wie wij zijn

Douffet Heuts Advocaten

Douffet Heuts is een begrip in de regio. In 1970 startte mr F.L.M. Heuts het kantoor Heuts advocaten te Sittard. Nu zijn wij Douffet Heuts Advocaten. Douffet Heuts is hét kantoor voor het midden-en kleinbedrijf en particulieren. Iedereen kan te maken krijgen met juridische problemen: een huurgeschil, contracten, ongevallen of echtscheiding. Allemaal zaken waar u in uw dagelijks leven mee te maken kunt krijgen.

Wij staan u bij met deskundig juridisch advies. Als advocaat helpen wij met het zoeken naar oplossingen in overleg. Mocht dit niet baten, dan kunt u ook rekenen op rechtsbijstand in procedures bij de rechter.

Ontdek wie wij zijn

Wat klanten zeggen

Twee jaar geleden ben ik in de supermarkt gevallen waarbij ik mijn heup heb gebroken.

Op de tegelvloer bij de bloemen was een gladde plek van een potje slagroom dat kort daarvoor was gevallen. Het was wel opgeveegd door het personeel, maar de vloer bleek nog vet en glad.

Ik heb door de val mijn heupkom en heupkop gebroken en ben geopereerd in het ziekenhuis. Ik heb veel pijn geleden en er blijvend letsel aan over gehouden. Mijn werk in de thuiszorg kan ik niet meer doen en mijn hobby’s kan ik niet meer uitoefenen. Door de pijn en beperkingen bij het lopen en staan, heb ik veel schade. Mr. Van Tol heeft de supermarkt aansprakelijk gesteld voor de valpartij en voor mijn letselschade. Dat is heel goed verlopen.

Onlangs kreeg ik de vergoeding voor de schade en de kosten uitbetaald. Ook kreeg ik smartengeld. De verzekeringsmaatschappij van de supermarkt heeft al mijn schade vergoed. Ook de advocaatkosten zijn vergoed door de verzekeringsmaatschappij.

Mr. van Tol heeft mij goed geholpen en tijdens de zaak alles goed uitgelegd. Ik ben daar heel tevreden over. Zij heeft veel gedaan om mijn letselschade door de verzekeringsmaatschappij te laten vergoeden en om de zaak goed te regelen. Dat was mij alleen nooit gelukt. Nu kan ik de zaak afsluiten.

- Josée

Hoewel ik de 70 jaar al gepasseerd ben , was ik altijd actief, vitaal en gezond. Twee jaar geleden kreeg ik last van mijn galblaas, die operatief verwijderd moest worden. Er werd mij gezegd dat het een niet al te zware ingreep was , waar de meeste patiënten snel en goed van herstellen . Helaas liep dat bij mij anders af. Na de operatie in het ziekenhuis bleek dat de chirurg een verkeerde leiding had doorgeknipt tijdens de ingreep. Dat is wel hersteld, maar heeft mij een zwaar ziekbed en lang herste opgeleverd. Er zijn ook nog diverse complicaties opgetreden. Ik heb weken op Intensive care gelegen en ben nooit meer de oude geworden.

Toen ik weer op de been was, heb ik mij gewend tot mr. M.M. van Tol van Douffet Heuts advocaten. Ik wilde het ziekenhuis aanspreken op de medische fout die er was gemaakt . Mr. van Tol heeft mij bijgestaan in de letselschadezaak tegen het ziekenhuis. Met resultaat : het ziekenhuis heeft al mijn kosten en schade vergoed. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de deskundige en prettige manier waarop mijn zaak door Douffet Heuts behandeld is.

- Mevrouw Seegers

Duidelijke en goede belangenbehartiging. Tevreden over het resultaat. Goed contact met mijn advocate, aan te bevelen voor ieder ander met een zaak betreffende letselschade.

- Mevrouw Veetman te Guttecoven

Als er in je leven een gebeurtenis plaats vindt, waar je zelf niet uitkomt ga je op zoek naar hulp. Een scheiding is zo'n gebeurtenis waarbij je iemand nodig hebt die jouw belangen behartigt. Ik kwam via een goed advies van een kennis terecht bij Douffet & Heuts Advocaten te Sittard.

Tot op heden ben ik blij dat ik bij hen terecht kon. Vanaf het eerste moment ben ik ontzettend tevreden over de wijze waarop er met mijn zaak werd omgegaan. Een luisterend oor, begrip, empathie, oprechte belangstelling en betrokkenheid. Altijd correct maar ook eerlijk en open. Ik werd aan het denken gezet maar er werd ook meegedacht. Er was plaats voor emotie maar ook voor "knopen doorhakken" en voortgang. In situaties waarin ik direct hulp nodig had was er "à la minute" ondersteuning en wijs advies. Ik ben oprecht dankbaar dat mijn advocaat mij door deze moeilijke periode in mijn leven heeft geloodst met deskundigheid, geduld en daadkracht. Professionaliteit in een warm jasje.

- Els Thomas

Seit Jahren arbeite ich im Bereich Online-Marketing und Websiten-Erstellung, überwiegend in Deutschland. Als zertifizierter Google AdWords Spezialist realisiere ich sowohl bezahlte Google AdWords-Kampagnen als auch SEO-Kampagnen mit dem Ziel, eine höhere Conversion für meine Kunden zu erzielen.

Erste Kunden in den Niederlanden konnte ich durch ein grenzüberschreitendes Projekt sammeln, sodass auch andere niederländische Unternehmen auf mich aufmerksam geworden sind.

Ein niederländischer Kunde weigerte sich leider, meine Rechnungen zu bezahlen. Da ich kein Holländisch spreche, suchte ich einen Anwalt, der mein Anliegen in Deutsch verstand und meine Forderungen gegenüber dem niederländischen Kunden durchsetzen konnte. Nach einer Internet-Recherche bin ich auf die Douffet Heuts Advocaten in Sittard gestoßen. Hier spricht man mehrere Sprachen, unter anderem auch Deutsch. Nach einem kurzen Telefon mit Herrn van Tilborg wurden die Fakten aufgenommen. Innerhalb weniger Wochen wurden meine Forderungen seitens meines holländischen Kunden beglichen.

- AP Online Marketing
Eerste pagina Vorige pagina
2
Volgende paginaLaatste pagina
Rechtsgebieden
Nieuws

2021-nieuw-jaar-nieuw-team
2020; het zit erop. Voor iedereen was dit op zijn minst een bewogen jaar te noemen, ook voor ons. Wij kijken uit naar een prachtig 2021 met ons (deels) vernieuwde team.
update-in-verband-met-het-corona-virus
In verband met de huidige situatie omtrent het Corona virus, hebben wij de maatregelen die wij reeds namen, nader aangescherpt. Hierna volgt een overzicht van de huidige maatregelen waar u rekening mee dient te houden. Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip.
mr-frans-heuts-overleden
Met verdriet vernamen wij dat mr. Frans Heuts, de oprichter en mede-naamgever van ons advocatenkantoor, is overleden. Wij wensen de familieleden en naasten veel sterkte met het verlies.

Bekijk alle nieuwsartikelen

Referenties

“Afgelopen september kwam ik bij Douffet Heuts Advocaten terecht. Er stond onterecht een auto op mijn naam waar de politie niks mee kon doen, de boetes bleven binnenstromen. Dankzij de inzet van Corinne Schuman ben ik een heel stuk opgeschoten en is de zaak inmiddels met een positief resultaat voor mij geëindigd. Het was een prettige samenwerking en als er ook maar iets was kon ik bellen of mailen. Ik kreeg altijd een antwoord waar ik ook daadwerkelijk iets mee kon. Ze heeft ontzettend haar best gedaan, al werkte de wederpartij nauwelijks mee.

Heel erg bedankt Corinne voor alle hulp en het druk op de ketel zetten bij de heren in Amsterdam. Zonder jou was ik niet op dit punt gekomen!”

- Freya Ramakers

“Mevrouw Geerman had 6 jaar geleden mij geholpen met mijn echtscheiding. Ik was daar zeer tevreden over. Er werd naar mij geluisterd en tot in de details alles aan mij uitgelegd. ooK kon ze via de mail en telefoon goed bereiken en kreeg meestal dezelfde dag nog antwoord. Vorig jaar heeft zij mij geholpen met het opnieuw berekenen van de alimentatie. Ook dit keer werd ik uitstekend geholpen en kan ik u zeggen dat mevrouw Geerman een aanwinst is voor het advocatenkantoor Douffet Heuts. Ze is een luisterend oor, professioneel en oprechte betrokkenheid. Mevrouw Geerman bedankt voor alles en mocht er in de toekomst weer iets voorvallen (hoop natuurlijk van niet) dan weet ik u te vinden.”

- Petra Stommel

Bekijk alle referenties