https://www.douffetheuts.nl/2021-nieuw-jaar-nieuw-team/n191c0
 
2021: nieuw jaar, nieuw team!
2 januari 2021
Douffet & Heuts
2020; het zit erop. Voor iedereen was dit op zijn minst een bewogen jaar te noemen, ook voor ons. Wij kijken uit naar een prachtig 2021 met ons (deels) vernieuwde team.
2021: nieuw jaar, nieuw team!

2020; het zit erop. Voor iedereen was dit op zijn minst een bewogen jaar te noemen, ook voor ons. Uiteraard speelde COVID daar een grote rol in; dit had een grote invloed op alle lopende procedures en wij hebben ons uiterste best gedaan om alles zoveel mogelijke draaiende te houden. Dat is enkel gelukt dankzij de tomeloze inzet van ons complete team, dat dit jaar nog een extra tandje heeft bijgezet. Daar zijn wij enorm dankbaar voor.

Maar ook het overlijden van een van de naamgevers van kantoor, Frans Heuts, is een gebeurtenis waar wij even bij willen stilstaan. Wij houden hem in gedachten als een uiterst charmante man, door ieder geliefd, die ons kantoor mede heeft gemaakt wat het nu is.

Tot slot hebben wij dit jaar afscheid genomen van een paar van de vaste gezichten van ons kantoor, omdat zij hebben besloten de advocatuur te verlaten en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Hoewel we dat jammer vinden, zijn we ontzettend trots op hen en dankbaar voor de tijd dat ze deel hebben uitgemaakt van ons mooie team. Wij weten zeker dat zij ook in hun nieuwe functies zullen uitblinken en wensen hen heel veel succes en geluk.

Maar nu is het 2021; een nieuw begin. Ook dit jaar zetten wij ons weer 100% voor u in. Dit doen we met ons bekende team, maar ook met een aantal nieuwe gezichten. Zo mogen wij met trots mededelen dat Angelique van den Eshoff, wiens naam u niet onbekend zal zijn, vanaf 1 januari 2021 is aangesloten bij ons kantoor. Ook Elke Meuwissen - zeker bekend in Maastricht en omstreken - is ons team komen versterken. Tot slot hebben wij Romy Snel mogen verwelkomen, een beginnend talent met hart voor de advocatuur!

Wij kijken uit naar 2021 tezamen met ons (deels) vernieuwde team. Om fris te starten, hebben wij onze website en social media in een nieuw jasje gestoken. Ook zullen wij de komende tijd een voorstelrondje doen van al onze medewerkers, zodat u weet met wie u contact heeft.

Wij danken u tot slot van harte voor uw steun in 2020. Wij hopen 2021 samen met u tot een prachtig jaar te mogen maken, en zullen ons ook dit jaar voor uw belangen blijven inzetten.